Edit

Event-trajnimi “Rruga Drejt Suksesit”

Tre ditë dedikuar transformimit tuaj, me synim rritjen e cilësisë së jetës dhe arritjen e ëndrrave tuaja. Sfidoni gjendjen aktuale dhe synoni majat e potencialit tuaj!

Kontakt

Event-trajnimi “Rruga Drejt Suksesit”

Tre ditë dedikuar transformimit tuaj, me synim rritjen e cilësisë së jetës dhe arritjen e ëndrrave tuaja. Sfidoni gjendjen aktuale dhe synoni majat e potencialit tuaj!

ÇELËSI I FUQISË PERSONALE

bindjet, zakonet, synimet, besimi​ ​
Pengesat më të mëdha janë në mendjen tonë dhe jo në mungesën e burimeve. 

ENERGJIA & VITALITETI

emocionet, zhvillimi, fokusi​
Një nga burimet kryesore të energjisë është zhvillimi i vazhdueshëm i vetes.
 

MJEDISI I DUHUR PËR SUKSES

skuadra, filozofia, kultura, lidershipi
Në çdo ndërveprim, ose ndikojmë, ose ndikohemi nga të tjerët.
 

DREJT NJË JETE TË JASHTËZAKONSHME

vendimet, motivimi, zbatimi​
Motivimi është rezultat i dëshirës dhe i vullnetit tonë.
 

DISA FJALË PËR
VASIL NAÇI

Sipërmarrës i suksesshëm, autor librash, filantrop.

Ai investon vazhdimisht në zhvillimin e vetes dhe kontribuon parreshtur për komunitetin. ​

Përgjatë 30 viteve ka krijuar mbi 15 sipërmarrje të suksesshme, duke përvetësuar parimet dhe ligjet e suksesit në biznes, mentalitetin e më të mirëve dhe duke i ndarë ato me të tjerët.

TË FTUARIT E MËPARSHËM

Sheki Useini Lexo më shumë
Mirela Sula Lexo më shumë
Ermal Mamaqi Lexo më shumë
Alketa Vejsiu Lexo më shumë
Ahmet SHALA Lexo më shumë

MODERATOR

Eglent Bici


Eglenti Bici - sipërmarrës me mbi 12 vite ne tregun shqiptar fokusuar kryesisht në fushën e real estate me kompaninë e tij Mei Realty. Eglenti gjatë eksepriencës se tij ka asistuar në rreth €100,000,000 në transaksione. Ai është trajnues i trupit te nënpunësve civil të nivelit të lartë drejtues. Gjithashtu ai është përfaqësues i Success Resources për Shqipërinë, Kosovën, Maqedoninë & moderator i SuperVlera podcast.

  SUPER EARLY BIRD

  Kjo ofertë është e limituar.

  KU SHKOJNË TË ARDHURAT E EVENTIT?​

  Të ardhurat neto të realizuara nga ky event shkojnë si kontribut për komunitetin, si një tjetër mënyrë tranformimi pozitiv në jetën e  pjesëtarëve të shoqërisë shqiptare.

  Si një përpjekje për të kontribuar edhe për shtresat në nevojë të shoqërisë shqiptare, të gjitha të ardhurat neto nga ky event përdoren për projekte bamirësie.

  Eventet e mëparshme

  PËRSHTYPJE NGA PJESËMARRËSIT

  PYETJET MË TË SHPESHTA

  Event-trajnim është treditor. Ai fillon ditën e premte datë 19 Nëntor dhe përfundon ditën e dielë datë 21 Nëntor 2021.

  Ky event-trajnim është në transmetim të drejtpërdrejtë online nga e premtja 19 nëntor deri të dielën 21 nëntor në oraret *:

  E premte 19 Nëntor 2021

  Orari i event-trajnimit: 13.00 – 19.30 (ora e Tiranës) GMT+1

  E shtunë 20 Nëntor 2021

  Orari i event-trajnimit: 09.00 – 19.30 (ora e Tiranës) GMT+1

  E dielë 21 Nëntor 2021

  Orari i event-trajnimit: 09.00 – 14.30 (ora e Tiranës) GMT+1

  Çdo ditë lidhja e transmetimit do fillojë 45 minuta orarit të fillimit 

   “Rruga drejt suksesit” nga Vasil Naçi do të jetë një përvojë gjithëpërfshirëse, ndërvepruese dhe në transmetim të drejtpërdrejtë online. Për të marrë vlerën maksimale nga ky event-trajnim është e rëndësishme të organizoheni duke rezervuar intervalet kohore të secilës ditë, çka do ju mundësojë të jeni të përqendruar dhe të gatshëm për të shijuar çdo moment.

  Nëse jeni në një zonë tjetër gjeografike (orë lokale), ju sugjerojmë t’i zhvendosni angazhimet e javës së event-trajnimit, në mënyrë që të përfshiheni tërësisht në këtë event.

  *Oraret e event-trajnimit janë të përafërta dhe mund të ndryshojnë.

  Platforma online që do të përdoret është platforma ZOOM Cloud Meetings. Këshillojmë të keni shkarkuar dhe instaluar versionin më të fundit në pajisjen me të cilën do të ndiqni eventin.

  Po. Që të keni mundësi për të ndjekur eventin pa hasur probleme teknike është e rëndësishme që të keni lidhje interneti të qëndrueshme dhe me shpejtësi të mirë (mbi 5 Mbps).

  Më datë 16 nëntor në adresën email që keni regjistruar në momentin e blerjes së biletës, juve do t’ju dërgohet një link i cili do të shërbejë për t’u regjistruar në event.  Lutemi mbani në vëmendje që ky email do të ketë si subjekt: “REGJISTRIMI ËSHTË TASHMË I HAPUR”.

  Në momentin e klikimit të linkut do drejtoheni tek një faqe në të cilën do të plotësoni të dhënat tuaja (emër, mbiemër, adresë email). Është e rëndësishme që të dhënat që do të plotësoni të jenë të sakta dhe të përkojnë me të dhënat e plotësuara në momentin e blerjes së biletës.

  Për të garantuar praninë tuaj në event është shumë e rëndësishme që këto të dhëna të mbeten konfidenciale e të mos ndahen me të tjerë, pasi ato do të përdoren si elementë identifikimi përpara se të pranoheni në event-trajnim. Me këto kredenciale sigurohet prania në event vetëm e nje personi, i cili i përdor në momentin e hyrjes në event. 

  Nëse ky link nuk ju ka ardhur brenda datës 16 Nëntor 2021 në orën 20.00 lutemi të kontaktoni me ne në adresën info@rrugadrejtsuksesit.com ose me mesazh në numrat +355 69 210 0816 dhe +355 6760 0112.

  Pasi të jeni pranuar do të klikoni tek butoni “Join Meeting in progress” që hap aplikacionin ZOOM ku ju do të ndiqni këtë event. 

  Në pajisjet mobile (celularë, tablet, etj.) pasi tw logoheni “Join meeting” do të shfaqen si opsion për të hyrë, aplikacionet Chrome ose Zoom, prej të cilëve ju duhet të zgjidhni opsionin ZOOM.

  Nëse trajnimin do e ndiqni nga pajisjet mobile duhet të ndiqni këto hapa, të cilët i gjeni në pjesën majtas poshtë ekranit: 

  • Bëni “Join Audio”. Nga dy opsionet që ju dalin zgjidhni “Call Over Internet”
  • Bëni “Start Video”. Për Android duhet të konfigurohen "Settings”, ku të zgjidhni “Allow Zoom to access your audio, video”).

  Pranimit në event kërkon përafërsisht 30 minuta, kohë gjatë të cilës ju do të jeni në “dhomën e pritjes” deri në momentin e pranimit. Skuadra jonë do të bëjë më të mirën që pritja juaj të jetë sa më e shkurtër.  

  Pas lidhjes në platformën ZOOM duhet të testoni zërin (audio) dhe figurën (video) e pajisjes tuaj, të cilat sugjerojmë t’i keni konfiguruar saktësisht.

  Nëse dikush tjetër ka përdorur të dhënat tuaja për të hyrë në event dhe juve ju mohohet lidhja, atëherë për t‘ju udhëzuar si do të veproni na kontaktoni në adresën email info@rrugadrejtsuksesit.com ose në telefon në numrat +355 69 210 0816 dhe +355 6760 0112.

  Mund të përdor të njëjtat kredenciale në pajisje të ndryshme?

  Me kredencialet tuaja (emër, mbiemër, adresë email) mund të lidheni me eventin vetëm nga një pajisje (celular, pc). Në qoftë se doni të ndërroni pajisjen duhet të dilni nga lidhja (“leave meeting”) tek pajisja që po përdorni, e më pas të kryeni procesin e pranimit në event në pajisjen tjetër që do të përdorni.

  Çfarë duhet të bëj për të patur një cilësi të mirë dëgjimi të eventit?

  Event-trajnimi RRDS është një përvojë gjithëpërfshirëse, plot energji dhe entuziazëm, ndaj nëse doni të shijoni çdo moment e të merrni më të mirën prej tij, ju sugjerojmë të krijoni “studion tuaj virtuale”. Krijoni kushtet që në mjedisin nga ku do e ndiqni eventin të jeni të qetë, të pashqetësuar, larg zhurmave apo ndërhyrjeve nga jashtë.

  Përdorni një ekran sa më të madh për ta ndjekur eventin. Sigurisht, ju mund të përdorni telefonin, por atmosfera ka për të qenë krejt e ndryshme. Ndaj ne ju rekomandojmë një ekran më të madh, një tablet, kompjuter, ose idealja do të ishte ekrani i një TELEVIZORI. SA MË I MADH EKRANI, AQ MË MIRË!

  Kujdesuni edhe për aspektin e dëgjimit. Nëse dëshironi të keni një përvojë të paharrueshme virtuale duke i ndjerë plotësisht efektet zanore, edhe përtej ndikimit të platformës ZOOM, ju sugjerojmë të rregulloni sistemin audio të pajisjes tuaj me altoparlantë dhe/ose kufje shtesë. 

  Ne rekomandojmë përdorimin e aplikacionit CHROME për të hyrë në event. Nëse është e mundur, shkarkoni versionin më të fundit të aplikacionit ZOOM në pajisjen të cilën do të përdorni për të ndjekur eventin.

  Ky event-trajnim është i drejtpërdrejtë, pra nuk ka një version që përsëritet. Lutemi t’i kushtoni kohën e nevojshme në kalendarin tuaj ditor. Kjo është një mundësi e pamenduar më parë, për të qenë në kontakt të drejtpërdrejtë me Vasilin, ndërkohë që jeni në komoditetin e mjedisit ku ndodheni.

  Po, është një link/logim për secilin blerës të biletës RRDS Virtual 2021. Ky logim do të jetë unik për secilin mbajtës të biletës dhe nuk mund të përdoret njëkohësisht në më shumë se një pajisje.

  Po. Për çdo pjesëmarrës do të jetë në dispozicion broshura e trajnimit, si dhe materiale grafike të cilat do t’ju dërgohen në dresën tuaj email.

  Jo. Ne ju kërkojmë që të mos merrni, regjistroni apo transmetoni asnjë pjesë të këtij event-trajnim. Lutemi të respektoni Vasilin, folësit e ftuar, si dhe të gjithë pjesëmarrësit, duke siguruar me veprimet tuaja që ky mjedis të jetë konfidencial dhe i sigurtë. Kujtdo që e shkel këtë politikë do t’i kërkohet të largohet nga ky event-trajnim dhe do të largohet nga të gjitha grupet.

  Edhe pse do të ketë disa pushime gjatë programit, ne ju sugjerojmë të keni përgatitur paraprakisht ushqim ose produkte të konsumit të shpejtë dhe të keni ujë me vete, në mënyrë që të mos humbisni asnjë moment të event-trajnimit. Sigurohuni që të jeni të hidratuar (pini ujë vazhdimisht).

  Jo, Materiali dhe gjuha e përdorur në event-trajnimin “Rruga drejt suksesit” është e përshtatshme për t’u ndjekur në praninë e gjithë familjes, pa përjashtim moshe. Sigurisht një seri konceptesh të fokusuara në fushën e biznesit janë më të përshtatshme për një moshë me madhore.

  Po. Pikërisht fakti që mund të ndërveprohet me Vasilin (lektorin) pavarësisht se bëhet fjalë për një event-trajnim online në lidhje të drejtpërdrejtë, e bën këtë event unik në llojin e tij.

  Në momentet e lidhjes dhe komunikimit me Vasilin, lutemi të mirëkuptoni kohën e nevojshme për të siguruar lidhjen ndërmjet Vasilit dhe pjesëmarrësit që do të komunikojë me të.

  Mos humbisni asnjë njoftim. Abonohu Tani!