ENERGJIA & VITALITETI

Pavarësisht se çfarë kemi arritur në jetën tonë, ekziston gjithmonë një nivel më i lartë mirëqenie fizike, niveli energjie, kënaqësie personale, intesiteti emocional, hareje apo përmbushje shpirtërore. Nëse e vendosim jetën në një vorbull energjie dhe entuziazmi, asgjë nuk mund të na ndalë në rrugën drejt suksesit.

Një nga burimet kryesore të energjisë është zhvillimi i vazhdueshëm i vetes. Zhvillimi personal është dhurata më e mirë për veten, është dhuratë që rrit dhe përmirëson rrënjësisht cilësinë dhe sasinë e fryteve që marrim nga jeta.

Duhet modesti që t’i kujtojmë parreshtur vetes se kemi mundësi për më shumë dhe se përmirësimi nuk ndalon asnjëherë. Pavarësisht se sa të suksesshëm mund të jemi, nëse nuk zhvillohemi vazhdimisht, atëherë fillon procesi i kundërt, ai i kthimit mbrapa (regresit).

Është e provuar shkencërisht se energjia kanalizohet në atë drejtim ku fokusohet vëmendja. Përmes kontrollit të fokusit mund të ndryshohet krejtësisht mënyra se si përjetohet çdo moment i jetës. E shikoni gjendjen mendore dhe  emocionale si produkt i forcave të jashtme? Tani ka ardhur momenti për ndryshim dhe për t’u fokusuar tek:

  • ​Si të formojmë botën rreth nesh duke ri-konceptuar mendimet tona.
  • Si të kemi një gjendje më të mirë fizike dhe mendore
  • Si të kultivojmë zakone për një jetë më të shëndetshme dhe të gjallë
  • Si të aktivizojmë energjinë edhe në momentet më të vështira
  • Si të menaxhojmë emocionet tona dhe kushtëzimet që pengojnë rritjen dhe arritjet
  • Si të jetojmë me maksimumin e energjive në çdo moment
  • Si të bëjmë përmirësimin e vazhdueshëm mënyrë jetese
  • Si ndikon fokusimi i energjive dhe ku duhet të jetë fokusi ynë

Ndaj eja me ne tek “Rruga Drejt Suksesit”!

ÇELËSI I FUQISË PERSONALE

bindjet, zakonet, synimet, besimi​ ​
Pengesat më të mëdha janë në mendjen tonë dhe jo në mungesën e burimeve.
 

ENERGJIA & VITALITETI

emocionet, zhvillimi, fokusi​
Një nga burimet kryesore të energjisë është zhvillimi i vazhdueshëm i vetes.

MJEDISI I DUHUR PËR SUKSES

skuadra, filozofia, kultura, lidershipi
Në çdo ndërveprim, ose ndikojmë, ose ndikohemi nga të tjerët.

 

DREJT NJË JETE TË JASHTËZAKONSHME

vendimet, motivimi, zbatimi​
Motivimi është rezultat i dëshirës dhe i vullnetit tonë.