Event-trajnimi “Rruga Drejt Suksesit”
18/11/2022 09:00 - 20/11/2022 21:00

Tre ditë dedikuar transformimit tuaj, me synim rritjen e cilësisë së jetës dhe arritjen e ëndrrave tuaja. Sfidoni gjendjen aktuale dhe synoni majat e potencialit tuaj!