Ermal Mamaqi

Ermal Mamaqi

  • Vetëbesimi dhe suksesi
  • Themelues

Ermal Mamaqi është i njohur si biznesmen, producent, shoume, këngëtar, aktor, komedian shumë i suksesshëm, e së fundmi edhe si spiker motivues. Ermali ka prodhuar dy late night shows nga më të suksesshmit në Shqipëri, “6 Ditë pa Ermalin“ & “XING“. Si aktor dhe producent ka prodhuar tre filmat më të sukseshëm në historinë e kinematografisë shqiptare, filmi “Femrat“, “2 Gisht mjaltë“, “I Love Tropoja“. Ermali është një nga shqiptarët më të ndjekur në mediat sociale në botë dhe është përgatitur nga trajnuesit më të mëdhenj në Planet. Gjithashtu Ermali është pronar i një nga portaleve online më të ndjekura në Shqipëri, Xing.al. Ai ka në pronësi disa biznese shumë të sukseshme në Shqipëri si Ami Event, Mamaqi Production, BodyCode, Emarketing, Tidi.al, etj.

All Sessions by Ermal Mamaqi